0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...
Uw Partner in 3D-Printing
Voor 16:00 uur besteld? Morgen in huis!

Blog

Gratis 3D-modellen
3D-Printer Filament Bewaren
Nozzle Temperatuur Te Laag

3D-Printer kopen? Hestay is dé specialist in 3D-Printen

Hestay is uw partner in 3D-Printing. We bieden je alles wat je nodig hebt om zowel als beginner of ervaren gebruiker direct te kunnen beginnen met 3D-printen. Naast de nodige producten vind je online veel extra informatie die helpen een 3D-print nog mooier te maken of kleine problemen die zich voordoen tijdens het 3D-printen met je 3D-printer snel te kunnen oplossen. 

3D-Printer Filament

Filament is de cartridge voor een 3D-printer. We bieden je gangbare materialen als PLA filament en ABS filament. Maar ook materialen als Flexibele filament wat een zeer elastische filament is en leuke 3d-print resultaten geeft. Verder vind je bij ons ook PETG, Nylon, Hout en water oplosbare (PVA) filament. Bij elk materiaal staat uitgelegd wat je ervan kunt verwachten en de 3d-printer instellingen hoe je dat specifieke 3d-print materiaal het beste kunt printen. 

Maak hier je keuze uit de verschillende materialen:
ABS Filament      
PLA Filament      
HIPS Filament    
PETG Filament
Nylon Filament
Flexibele filament
Hout filament
PVA Filament (wateroplosbaar)

Om tussen al deze verschillende materialen een goede keuze te kunnen maken hebben we een filament vergelijker. Hierin worden alle verschillende 3D-print plastic materialen op verschillende onderdelen met elkaar vergeleken. Elke Filament is verkrijgbaar in 1.75 mm of 3.00 mm in diameter. Allebei met een maximale tolerantie van ±0.05 mm. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een filament die soepel door je printer beweegt.  

3D-Printer

Op de website vind je ons gehele aanbod 3D-Printers. De 3D-Printers zijn van Builder. Dit is een Nederlandse 3D-printer fabrikant die de kwaliteit van de 3D-printers zeer serieus neemt. Elke 3D-Printer wordt uitgebreid getest voordat deze de fabriek verlaat. Als je graag advies wilt bij de keuze in een 3D-printer die het beste bij jouw toepassing past kun je altijd contact met ons opnemen.