3D-Printers

3D-Printer Kopen? Investeer nu in een 3D-printer van Nederlandse Kwaliteit

Hier vind je verschillende soorten en formaten Builder 3D-printers. Iedere 3D-Printer is in Nederland geproduceerd en wordt minimaal 20 uur in de fabriek getest om er zeker van te zijn dat elke 3D-printer 100% kwaliteits 3D-prints levert. Standaard met 365 dagen garantie ben je verzekerd van een uitstekende 3D-printer. 
 

Builder Premium 3D-Printer kopen

Nieuw in de Builder 3D-Printer lijn zijn de Premium 3D-Printers. Dit zijn 3D-Printer uitgerust met een Dual-Feed extruder en een verwarmd print bed. De ideale 3D-Printer voor zakelijk en particulier gebruik. De printer is gemakkelijk te bedienen via een 4.3 inch full-color touchscreen en Wi-Fi verbinding. De Wi-Fi verbinding in combinatie met de geintegreerde 3D-print kamer camera maken het mogelijk je 3D-printer overal vanaf je tablet of smartphone te bekijken en zo nodig de instellinge van je 3D-printer te veranderen. De Builder Premium 3D-printer is verkrijgbaar in drie verschillende hoogte maten (20, 40 of 60 cm) en twee verschillende kleuren (rood of wit).
 

Builder 3D-Printer Kopen

Naast de Premium 3D-printer zijn ook de standaard Builder 3D-printers verkrijgbaar. Simpele 3D-printers uitgerust met een Dual-feed extruder en een LCD scherm voor de beste 3D-print resultaten en bedieningsgemak. De 3D-printer wordt geleverd inclusief alles wat je nodig hebt om direct te kunnen beginnen met printen. 
 

Dual-Feed Extruder

De Dual-Feed extruder is een unieke 3D-printer extruder die alleen door Builder wordt toepast op de 3D-printers. Met de Dual-feed extruder kun je twee verschillende materialen of kleuren combineren in één 3D-Print zonder twee aparte printkoppen. De Dual-feed extruder combineert twee printkoppen in één enkele printkop. 
 

Contact

Heb je nog vragen of advies nodig bij de aanschaf van een 3D-printer? Neem gerust even contact op met de klantenservice. Een 3D-printer kopen bij Hestay doe je met een gerust hart en het beste advies.