ABS 3D-Printer Filament Zwart

ABS filament is een sterke en langdurige 3D-printer filament geschikt voor zwaarbelaste of gebruiksvoorwerpen. ABS filament is verkrijgbaar in 1.75 mm en 3.00 mm.

View More

24.95 incl. BTW

Clear
Vergelijk

Productomschrijving

“ABS Filament, een sterke filament geschikt voor gebruiksvoorwerpen”

Kleur: Zwart

ABS filament (ook wel bekend van de lego blokjes) is een sterke en slijtvaste 3D-printer filament onder andere geschikt voor zwaarbelaste onderdelen en gebruiksvoorwerpen. 3D-printen met ABS filament geeft je een stevige 3D-print welke gegarandeerd lang meegaat.

De gebruikstemepratuur van onderdelen geprint uit ABS filament ligt tussen de -35 en 100°C. Hiermee is ABS ook zeer geschikt voor onderdelen welke warm worden tijdens het gebruik. Een 3D-print uit ABS filament is tevens door middel van Aceton na te bewerken tot een glad oppervlak. Hierdoor verdwijnen de zichtbare lagen en krijgt je 3D-print een glad en glanzend oppervlak. Lees meer over nabewerken

Voor- nadelen van ABS:
+ Zeer sterk
+ Bestand tegen hogetemperaturen
+ Lange levensduur
+ Bewerkbaar tot een glad oppervlak
– 3D-printer met verwarmd print bed vereist
– Plastic geur tijdens het 3D-printen.

3D-Printen met ABS filament

ABS filament is met de juiste instellingen en 3D-printer redelijk gemakkelijk te 3D-printen. Wel raden we je aan even deze pagina door te lezen. Hierin hebben we alle informatie en benodigde instellingen voor je 3D-printer beschreven zodat je direct succesvolle 3D-prints met ABS filament kunt 3D-printen.

Andere specifieke informatie over dit product vind je onder het tabje “specificaties” onder de productafbeelding.

Problemen tijdens het 3D-printen?

Als je problemen ondervindt tijdens het 3D-printen met ABS filament kijk dan even onder het kopje “3D-print hulp” bovenaan deze pagina. Hier vind je een uitleg met oplossing voor veel voorkomende problemen tijdens het 3D-printen.

Filament vergelijken

Als je twijfelt welke filament het meest geschikt is voor jouw toepassing bekijk dan even de filament vergelijker. Op deze pagina vind je een tabel waarin alle soorten filaments met elkaar worden vergeleken op verschillende punten zodat jij kunt bepalen welke filament het beste bij jouw toepassing past.

Contact

Mocht je nog vragen voor ons hebben over ABS filament of het 3D-printen ervan, neem dan even contact op met de klantenservice.

 

Gewicht1 kg
Diameter

1.75mm, 3.00mm

There are no reviews yet.

Be the first to review “ABS 3D-Printer Filament Zwart”