Flexibele 3D-Printer Filament Rood

Flexibele filament kopen? Flexibele filament geeft je 3D-Print de eigenschappen van rubber. Bij Hestay vind je verschillende kleuren flexibele 3D-printer filament.

View More

36.95 incl. BTW

Clear
Vergelijk

Productomschrijving

“Flexibele filament, een 3D-Print met de eigenschappen van rubber”

Kleur: Rood

Flexibele filament is een 3D-printer filament die je 3D-print de eigenschappen van rubber geeft. Handig voor bijvoorbeeld telefoonhoesjes of een afdichting. De flexibele filament die je van ons geleverd krijgt is medium flexibel.

Flexibele filament, ook wel TPE (thermoPlastisch Elastomeer), is een synthetisch rubber en een verzamelnaam voor kunststoffen welke bij kamertemperatuur elastisch zijn en bij verhitting thermoplastisch. De thermoplastische eigenschap maakt het mogelijk TPE filament te 3D-printen.

Voor- nadelen van Flexibele filament:
+ Creëer rubberen 3D-prints
+ Geurloos tijdens het 3D-printen
– Zeer langzaam 3D-printen aan te raden(<20 mm/s)

3D-Printen met Flexibele filament

FLexibele filament is alleen te 3D-printen bij een lage snelheid. We raden je aan even deze pagina door te lezen. Hierin hebben we alle informatie en benodigde instellingen voor je 3D-printer beschreven zodat je direct succesvolle 3D-prints met Flexibele filament kunt 3D-printen.

Andere specifieke informatie over dit product vind je onder het tabje “specificaties” onder de productafbeelding.

Problemen tijdens het 3D-printen?

Als je problemen ondervindt tijdens het 3D-printen met Flexibele filament kijk dan even onder het kopje “3D-print hulp” bovenaan deze pagina. Hier vind je een uitleg met oplossing voor veel voorkomende problemen tijdens het 3D-printen.

Filament vergelijken

Als je twijfelt welke filament het meest geschikt is voor jouw toepassing bekijk dan even de filament vergelijker. Op deze pagina vind je een tabel waarin alle soorten filaments met elkaar worden vergeleken op verschillende punten zodat jij kunt bepalen welke filament het beste bij jouw toepassing past.

 

Gewicht1 kg
Diameter

1.75mm, 3.00mm

There are no reviews yet.

Be the first to review “Flexibele 3D-Printer Filament Rood”