HIPS Filament

HIPS filament, een sterke filament welke oplost in limonene

HIPS 3D-Printer filament is wat betreft de mechanische eigenschappen en de 3D-print eigenschappen vergelijkbaar met ABS filament maar HIPS kan nog beter tegen een stootje. HIPS, ook wel High Impact Polystyrene, is zeer geschikt voor het 3D-Printen van gebruiksvoorwerpen en andere slijtvaste onderdelen. Daarnaast is HIPS oplosbaar in limonene en op hiermee zeer geschikt als ondersteunend materiaal. Limonene is gemakkelijk online verkrijgbaar en veilig in het gebruik. De ondersteunende delen uit HIPS filament zijn gemakkelijk op te lossen net zoals PVA filament dat in water is.

HIPS 3D-Printen

HIPS Filament is redelijk gemakkelijk te 3D-Printen met een verwarmd print bed. Om meteen succesvol met HIPS filament te 3D-Printen raden we je aan de HIPS 3D-printer instellingen pagina even door te lezen. Hier staan alle verschillende instellingen voor je 3D-printer uitgelegd wanneer je met HIPS filament wilt gaan 3D-printen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kun je direct beginnen met 3D-Printen. 
 

3D-Printer Filament vergelijken

Op de filament vergelijken pagina vind je een tabel waarin alle soorten 3D-printer filament die je bij Hestay kunt vinden met elkaar kunt vergelijken op verschillende onderdelen. Op deze manier krijg je snel en gemakkelijk inzicht in de verschillen tussen de verschillende soorten 3D-printer filament en kun je de juiste keuze maken voor jouw 3D-Print project. 


Hestay Filament

Elke variant HIPS filament is verkrijgbaar in een diameter van 1.75 mm of 3.00 mm met een maximale tolerantie van 0.05 mm. Binnen het product kun je zelf aangeven welke diameter filament je wilt bestellen. We leveren je de filament beschermd met een plastic folie en vervolgens inclusief vochtvreter vacuüm verpakt zodat je een goede kwaliteit HIPS filament thuisbezorgd krijgt waarmee je direct aan de slag kan.

 

HIPS Filament
Lees meer

De waardering van www.hestay.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 120 reviews.

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »