Hout Filament Proefverpakking

Wood 3D-printer filament 1.75 mm 40 gram verpakking met houtvezels. Hestay’s Wood filament is een sterke kwaliteit filament. De houtvezel filament is gemakkelijk te printen op bijna elke 3D-printer.

View More

5.95 incl. BTW

Clear
Vergelijk

Productomschrijving

“Houtvezel Filament, maak je 3D-print tot een unieke beleving met de geur en het uiterlijk van echt hout!”

Kleur: Hout kleur

Dit artikel is een proefverpakking Hout Filament van 40 gram in de gekozen diameter. Klik op de knop “watch video” onder de product foto om een duidelijk beeld te krijgen van de resultaten met hout filament.

Houtvezel filament is filament die je 3D-print het uiterlijke en de geur van een echt houten model geeft. Houtvezel filament bestaat uit 35% echte houtvezel aangevuld met een bindend polymeer vergelijkbaar met PLA. De filament is daarom qua mechanische- en 3D-print eigenschappen te vergelijken met een PLA filament.

Voor- nadelen van Houtvezel filament:
+ Geeft een uniek uiterlijk
+ Gemakkelijk te 3D-printen
– Niet geschikt voor gebruiksvoorwerpen
– Je 3D-Print is niet bestand tegen hoge temperaturen (>50°C)

3D-Printen met Houtvezel filament

Houtvezel filament is gemakkelijk te 3D-printen zonder verwarmd print bed. We raden je aan even deze pagina door te lezen. Hierin hebben we alle informatie en benodigde instellingen voor je 3D-printer beschreven zodat je direct succesvolle 3D-prints met houtvezel filament kunt 3D-printen.

Andere specifieke informatie over dit product vind je onder het tabje “specificaties” onder de productafbeelding.

Problemen tijdens het 3D-printen?

Als je problemen ondervindt tijdens het 3D-printen met Houtvezel filament kijk dan even onder het kopje “3D-print hulp” bovenaan deze pagina. Hier vind je een uitleg met oplossing voor veel voorkomende problemen tijdens het 3D-printen.

Filament vergelijken

Als je twijfelt welke filament het meest geschikt is voor jouw toepassing bekijk dan even de filament vergelijker. Op deze pagina vind je een tabel waarin alle soorten filaments met elkaar worden vergeleken op verschillende punten zodat jij kunt bepalen welke filament het beste bij jouw toepassing past.

Gewicht0.04 kg
Diameter

1.75, 3.00, 2.85

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hout Filament Proefverpakking”