Houtvezel filament

Hout filament voelt en ruikt echt als hout!

Hout filament kopen? Bij Hestay vind je de perfecte hout filament om een unieke 3D-print mee te creëren.  In deze catergorie vind je gemakkelijk onze Houtvezel(wood) filament. Dit is een filament welke bestaat uit houtvezels en een bindend polymeer. Je 3D-print voelt, ruikt en ziet er hierdoor uit als echt hout. Het bindend polymeer is vergelijkbaar met PLA Filament waardoor de hout filament qua mechanische en 3D-print eigenschappen vergelijkbaar is met PLA filament. 
 

Hout Filament 3D-Printen

Hout Filament is redelijk gemakkelijk te 3D-Printen. Om meteen succesvol met Houtvezel filament te 3D-Printen raden we je aan Hout filament 3D-printer instellingen pagina even door te lezen. Hier staan alle verschillende instellingen voor je 3D-printer uitgelegd wanneer je met Hout filament wilt gaan 3D-printen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kun je direct beginnen met 3D-Printen. 
 

3D-Printer Filament vergelijken

Op de Filament vergelijken pagina vind je een tabel waarin alle soorten 3D-printer filament die je bij Hestay kunt vinden met elkaar kunt vergelijken op verschillende onderdelen. Op deze manier krijg je snel en gemakkelijk inzicht in de verschillen tussen de verschillende soorten 3D-printer filament en kun je de juiste keuze maken voor jouw 3D-Print project. 
 

Hout Filament Demo Video

Hieronder zie je in een demo video gemakkelijk wat voor resultaten de hout filament geeft. 

Hestay Filament

Hout filament is leverbaar in een diameter van 1.75 mm of 3.00 mm met een maximale tolerantie van 0.05 mm. Binnen het product kun je zelf aangeven welke diameter Hout filament je wilt bestellen. We leveren je de filament inclusief vochtvreter vacuüm verpakt zodat jij een goede kwaliteit hout filament thuisbezorgd krijgt waarmee je direct aan de slag kan. 

 
Houtvezel filament
Lees meer
3D-lac Kapton Spuitbus

€10,99

Informatie

3D-lac Kapton Spuitbus

3D-lac kapton spray is een vervanger voor kapton tape. Met de 3D-lac kapton spuitbus creëer je een goede hechting met het print bed en voorkom je warping van je 3D-print.
Hout 3D-Printer Filament

€36,95

Informatie

Hout 3D-Printer Filament

Hout 3D-printer filament 1.75 mm, 2.85 mm of 3.00 mm met houtvezels. Hestay's Wood filament is een sterke kwaliteit filament en de wood filament is gemakkelijk te printen!
3D-lac Kapton Plus Spuitbus

3D-lac Kapton Plus Spuitbus

De nieuwste vooruitgang in onderzoek en ontwikkeling. Naast 3DLAC, is de functie om de delen vast te houden, met minder producthoeveelheid en meer fixatie, Gebruik het op het bed zowel verwarmd als niet-verwarmd.
Hout Filament

Hout Filament

Wood 3D-printer filament 1.75 mm 40 gram verpakking met houtvezels. Hestay's Wood filament is een sterke kwaliteit filament. De houtvezel filament is gemakkelijk te printen op bijna elke 3D-printer.

De waardering van www.hestay.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 120 reviews.

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »