Inductive proximity sensor LJ18A3-8-Z/BY ( 8 mm )

Proximity-sensor die metaal in de buurt detecteert, inclusief aluminiumfolie; een geweldige oplossing voor het kalibreren van verwarmd bed.

View More

6.20 incl. BTW

Vergelijk

Productomschrijving

Nabijheidssensor die metaal in de buurt detecteert

De LJ18A3-8-Z / BY-afstandssensor, detecteert metalen op een afstand van 8mm. Hiermee is het de perfecte oplossing voor de bedleveling van een verwarmd bed. Dit is bijvoorbeeld in marlin (software) te gebruiken als “auto bedleveling (ABL)”

Door deze functie te gebruiken hoef je niet iedere keer het bed met de hand aan te passen, maar zorgt de software ervoor dat hij de verschillende hoogtes onthoudt, het bed opmeet en de verschillen per hoek in de software compenseert. Om zodoende tijdens het printen automatisch in de g code door te voeren.

De sensor detecteert metaal op een precisie van 8 mm. Mocht u over een glazen bed beschikken? Dan is dit geen probleem. Maar zorg er alleen wel voor dat er aluminium folie of tape wordt bevestigd om de detectie mogelijk te maken. Houdt er rekening mee dat de detecteer afstand  8 mm is. En dat dit door het glazenbed heen moet gaan.

De sensor heeft een klein rood ledje deze gaat schijnen als het bed 8mm in de buurt is van de sensor, deze sensor heeft een schroefdraad M18 hiermee kunt u gemakkelijk de sensor aansluiten op uw 3D-printer of CNC-Machine.

Deze sensor werkt op 6-36V, de signaalspanning is hetzelfde als de ingangsspanning dus het signaal zal ook 6-36V zijn. De sensor is getest op 5V zonder weerstand en werkte naar behoren.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Inductive proximity sensor LJ18A3-8-Z/BY ( 8 mm )”