Mosfet 4 U84 FET-schakelaars

MOSFET is een elektronisch apparaat met goede schakelkarakteristieken. Het wordt veel gebruikt in circuits, zoals schakelen tussen voedingen, motoraandrijvingen, dimmers, enzovoort. Relais is een ander soort module met schakelkarakteristieken.

View More

12.50 incl. BTW

Vergelijk

Productomschrijving

Kan worden gebruikt voor het besturen van apparaten met een hoger vermogen, zoals lampen en motoren. Dit is als een “Solid-State Relay” voor DC. Dit is een “Low-Side Switch”. De belasting is verbonden van de + voeding naar de schakelaar. Wanneer de schakelaar is ingeschakeld, wordt de laadpool met de aarde verbonden.
Dit bord is OPTIMAAL GEÏSOLEERD tussen het ingangscircuit en de Power FETS. De GROUND-verbindingen komen echter vaak voor, dus er is geen volledige isolatie.
Power MOSFET’s zijn goede elektronische apparaten die op grote schaal worden gebruikt in elektronische schakelcircuits zoals schakelende voedingen en motoraandrijvingen, evenals verlichting, dimmen enzovoort.
We hebben deze 4-kanaals MOSFET-switch ontworpen om 4 elektronische schakelaars te bieden die kunnen worden gebruikt om verschillende DC-belastingen te regelen, zoals lichten, LED’s, motoren, enz. Zie schema:

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mosfet 4 U84 FET-schakelaars”