Nylon Filament Transparant

Nylon Filament is een ijzer sterke en lichtelijk flexibele 3D-printer filament. Nylon filament is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren en 1.75 mm of 3.00 mm diameter.

View More

31.94 incl. BTW

Clear
Vergelijk

Productomschrijving

“Nylon Filament, een ijzer sterke filament geschikt voor gebruiksvoorwerpen!”

Kleur: Transparant (troebel)

Nylon Filament is een lichtelijk flexibele filament, zeer sterk en heeft uitstekende drukeigenschappen. Nylon Filamet is hiermee zeer goed toepasbaar bij een 3D-print waarbij taaiheid en flexibiliteit een belangrijke rol spelen.

Nylon is een triviale naam voor een groep synthetische polymeren. Het door Hestay geleverde Nylon filament is type PA6. De filament is verkrijgbaar is zeven verschillende kleuren en 1.75 of 3.00 mm diameter. Beide met een maximale tolerantie van 0.05 mm.

Voor- nadelen van Nylon:
+ Zeer sterk
+ Geurloos tijdens het 3D-printen
– Zeer hoge nozzle temperatuur vereist (>250°C)
– Snel en veel last van warping
– Luchtdicht bewaren vereist

3D-Printen met Nylon filament

Nylon is wat lastiger te 3D-printen dan de meeste andere filaments. We raden je aan even deze pagina door te lezen. Hierin hebben we alle informatie en benodigde instellingen voor je 3D-printer beschreven zodat je direct succesvolle 3D-prints met Nylon filament kunt 3D-printen.

Andere specifieke informatie over dit product vind je onder het tabje “specificaties” onder de productafbeelding.

Problemen tijdens het 3D-printen?

Als je problemen ondervindt tijdens het 3D-printen met Nylon filament kijk dan even onder het kopje “3D-print hulp” bovenaan deze pagina. Hier vind je een uitleg met oplossing voor veel voorkomende problemen tijdens het 3D-printen.

Filament vergelijken

Als je twijfelt welke filament het meest geschikt is voor jouw toepassing bekijk dan even de filament vergelijker. Op deze pagina vind je een tabel waarin alle soorten filaments met elkaar worden vergeleken op verschillende punten zodat jij kunt bepalen welke filament het beste bij jouw toepassing past.

Gewicht1 kg
Diameter

1.75, 2.85

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nylon Filament Transparant”