Nylon 3D-Printer Filament

Nylon Filament, een zeer sterke en licht flexibele filament 

Nylon is een zeer sterk en lichtelijk flexibele 3D-Printer filament. Door de sterke eigenschappen is Nylon Filament zeer geschikt voor zwaarbelaste onderdelen waarbij lichte flexibiliteit gewenst is. Daarmee is Nylon filament vergelijkbaar met een ABS filament, beide bestand tegen hoge temperaturen en zeer sterk. De lichte flexibiliteit van Nylon filament is het enige duidelijke aanwezig verschil tussen de twee filamenten. Houdt er wel rekening mee dat Nylon zeer snel krom trekt tijdens het 3D-printen. Een verwarmd print bed met een temperatuur tussen de 100 - 120°C is dus vereist tijdens het 3D-Printen van nylon filament. 
 

Nylon Filament 3D-Printen


Nylon trekt vrij snel krom tijdens het 3D-printen en is daarom vrij lastig te 3D-Printen. Om meteen succesvol met Nylon filament te 3D-Printen raden we je aan de Nylon Filament 3D-Printer instellingen pagina even door te lezen. Hier staan alle verschillende instellingen voor je 3D-printer uitgelegd wanneer je met Nylon wilt gaan 3D-printen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kun je direct beginnen met 3D-Printen. 
 

3D-Printer Filament vergelijken


De Filament vergelijker is een pagina waar je een tabel vindt waarin alle soorten 3D-printer filament die je bij Hestay kunt vinden met elkaar kunt vergelijken op verschillende onderdelen. Op deze manier krijg je snel en gemakkelijk inzicht in de verschillen tussen de verschillende soorten 3D-printer filament en kun je de juiste keuze maken voor jouw 3D-Print project. 


Hestay Filament


Elke kleur nylon filament is leverbaar in een diameter van 1.75 mm of 3.00 mm met een maximale tolerantie van 0.05 mm. Binnen het product kun je zelf aangeven welke diameter nylon filament je wilt bestellen. We leveren je de filament beschermd met een plastic folie en vervolgens inclusief vochtvreter vacuüm verpakt zodat jij een goede kwaliteit nylon filament thuisbezorgd krijgt waarmee je direct aan de slag kan. 
 

Nylon 3D-Printer Filament
Lees meer

De waardering van www.hestay.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 120 reviews.

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »