PETG 3D-Printer Filament Wit

PETG filament is een 3D-Printer filament die je 3D-print een glasachtig uiterlijk geeft. PETG filament is leverbaar in verschillende kleuren en 1.75 of 3.00 mm.

View More

36.95 incl. BTW

Clear
Vergelijk

Productomschrijving

“PETG filament, een gemakkelijke 3D-printer filament met een uniek uiterlijk!”

Kleur: Wit

PETG filament is een 3D-printer filament vergelijkbaar met PLA filament. PETG is gemakkelijk te 3D-printen en  geeft je 3D-print een uniek uiterlijk dankzij de transparante kleuren.

PETG is een verbeterde versie van PET. Uit PET worden de bekende frisdrank flessen geproduceerd. Een 3D-print uit PETG is in tegenstelling tot PLA filament niet biologisch afbreekbaar en daarom prima toepasbaar op modellen welke worden blootgesteld aan de elementen.

Voor- nadelen van PETG:
+ Gemakkelijk te 3D-printen
+ Geurloos tijdens het 3D-printen
+ Uniek transparant glasachtig uiterlijk
– Zeer hoge nozzle temperatuur vereist (>250°C)
– Slechte weerstand tegen hoge temepraturen (>50°C)

3D-Printen met PETG filament

PETG filament is gemakkelijk te 3D-printen zonder verwamd print bed. Wel raden we je aan even deze pagina door te lezen. Hierin hebben we alle informatie en benodigde instellingen voor je 3D-printer beschreven zodat je direct succesvolle 3D-prints met PETG filament kunt 3D-printen.

Andere specifieke informatie over dit product vind je onder het tabje “specificaties” onder de productafbeelding.

Problemen tijdens het 3D-printen?

Als je problemen ondervindt tijdens het 3D-printen met PETG filament kijk dan even onder het kopje “3D-print hulp” bovenaan deze pagina. Hier vind je een uitleg met oplossing voor veel voorkomende problemen tijdens het 3D-printen.

Filament vergelijken

Als je twijfelt welke filament het meest geschikt is voor jouw toepassing bekijk dan even de filament vergelijker. Op deze pagina vind je een tabel waarin alle soorten filaments met elkaar worden vergeleken op verschillende punten zodat jij kunt bepalen welke filament het beste bij jouw toepassing past.

Gewicht1 kg
Diameter

1.75mm, 3.00mm

There are no reviews yet.

Be the first to review “PETG 3D-Printer Filament Wit”