PLA filament Proefverpakking

PLA filament is een van de meest populaire 3D-printer filament op de markt. PLA filament is biologisch afbreekbaar en verkrijgbaar in vele kleuren.

View More

5.95 incl. BTW

Clear
Vergelijk

Productomschrijving

“PLA filament, de gemakkelijkste en populairste 3D-Printer filament!”

Kleur: Geel

Dit artikel is een proefverpakking PLA filament in de gekozen kleur en diameter.

PLA filament is een van de meest populaire 3D-printer filaments onder 3D-printer gebruikers. PLA filament is gemakkelijk te 3D-printen en geeft de beste resultaten wanneer je 3D-print veel details bevat.

PLA is een biologisch afbreekbaar kunststof op basis van hernieuwbare plantaardige grondstoffen. Een 3D-print uit PLA filament is niet geschikt om voor lange termijn(>6 maanden) te worden blootgesteld aan de elementen. Een PLA 3D-print zet je bij voorkeur binnen neer. Hier kun je nog lang genieten van je 3D-print.

Voor- nadelen van PLA:
+ Gemakkelijk te 3D-printen
+ Geurloos tijdens het 3D-printen
+ Biologisch afbreekbaar
– Minder geschikt voor gebruiksvoorwerpen
– Slechte weerstand tegen hoge temepraturen (<50°C)

3D-Printen met PLA filament

PLA filament is gemakkelijk te 3D-printen zonder verwamd print bed. Wel raden we je aan even deze pagina door te lezen. Hierin hebben we alle informatie en benodigde instellingen voor je 3D-printer beschreven zodat je direct succesvolle 3D-prints met PLA filament kunt 3D-printen.

Andere specifieke informatie over dit product vind je onder het tabje “specificaties” onder de productafbeelding.

Problemen tijdens het 3D-printen?

Als je problemen ondervindt tijdens het 3D-printen met PLA filament kijk dan even onder het kopje “3D-print hulp” bovenaan deze pagina. Hier vind je een uitleg met oplossing voor veel voorkomende problemen tijdens het 3D-printen.

Filament vergelijken

Als je twijfelt welke filament het meest geschikt is voor jouw toepassing bekijk dan even de filament vergelijker. Hier vind je een tabel waarin alle soorten filaments met elkaar worden vergeleken op verschillende punten zodat jij kunt bepalen welke filament het beste bij jouw toepassing past.

Gewicht0.025 kg
Diameter

1.75mm, 3.00mm

Kleur

Zwart, Blauw, Bruin, Groen, Goud, Grijs, Pink, Oranje

There are no reviews yet.

Be the first to review “PLA filament Proefverpakking”