“3D-printen biedt kansen voor iedereen, we laten je moeiteloos genieten van een wereld vol nieuwe mogelijkheden”

Even voorstellen..

Wat doen we nu

3D-Printen geeft een nieuwe dimensie aan je fantasie. Door de komst van 3D-Printers hebben veel bedrijven en particulieren hun ideeën kunnen verwezenlijken door het goedkoop en snel kunnen maken van unieke onderdelen of schaalmodellen met een 3D-Printer. Hestay brengt deze unieke technologie naar de consument en bedrijven. Sinds 2013 houden we ons bezig met de verkoop van 3D-Printer filaments en in 2014 zijn we benoemd tot officiële dealer van Builder 3D-Printers. 

3D-printen is nog een relatief nieuwe technologie die bij te weinig ervaring soms voor kleine problemen kan zorgen. Deze problemen, laten we ze uitdagingen noemen, zorgen voor frustratie en slechte resultaten. Omdat we ernaar streven iedereen optimaal gebruik te kunnen laten maken van de 3D-Print technologie mag je van ons een uitgebreide service voor en na de aanschaf van een 3D-Printer of ander product verwachten. We denken met iedere uitdaging even met je mee en hebben online tips en veel voorkomende problemen voor je uitgelegd. 

De klantenservice is zes dagen per week telefonisch te bereiken en mails beantwoorden we binnen 24 uur. Heb je dus een vraag en/of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op, je bent vaak één kort contactmoment verwijderd van een oplossing. Grote kans dat we meteen een stukje frustratie bij je wegnemen.

Met vriendelijke groet,PS. Wil je me persoonlijk iets vragen? Stuur gerust een mail naar info@hestay.nl.