Betalen bij Hestay

We garanderen je een 100% veilig betaling nadat je een bestelling hebt geplaatst. Elke betaling, of dat nou via iDeal, creditcard of een van de andere vele betaalmethode, loopt via de payment provider Mollie B.V.. Een payment provider zorgt ervoor dat jij een 100% veilig betaling kan verrichten zonder enig risico. 

Van welke betaalmethode kan ik gebruik maken?

– Afterpay

Betaal eenvoudig achteraf met Afterpay.nl bij Hestay.nl
De kosten zijn 0,99 euro per bestelling.

– iDeal
Als je voor iDeal kiest betaal je je bestelling via je eigen bank. De daadwerkelijke betaling vindt plaats in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. In deze omgeving staat de bank garant voor veiligheid en is de koper verzekerd van een transparante betaling zonder verborgen kosten. 

– PayPal
Paypal is een veilige en betrouwbare partij waarmee je wereldwijde betalingen kan uitvoeren. Als je een account bij Paypal hebt kun je gemakkelijk in een paar klikken je betaling voldoen zonder gedoe met codes.

– Bancontact/mistercash
Mistercash is met meer dan één miljard transacties per jaar dé betaalmethode voor de belgische klant. Veilig & vertrouwd

– Creditcard
Creditcard is de bekendste betaalmethode ter wereld. In veel gevallen is je aankoop meteen verzekerd wanneer je betaald met een credticard. We accepteren de volgende creditcards:
– Mastercard
– Maestro
– Visa

– Bitcoin
Bitcoin is een digitale valuta waarmee je gemakkelijk bij ons kan betalen. 

– Overboeking
Betalen via een overboeking is gemakkelijk voor iedereen wie gebruikt maakt van internet bankieren. Na je bestelling ontvang je alle informatie om op je gemak de betaling over te maken. Je bestelling wordt pas verzonden wanneer de betaling bij ons is binnengekomen. Dit duurt meestal 1 – 3 werkdagen, in dit geval word je bestelling dus niet de volgende dag geleverd als je voor 16:00 uur besteld hebt. 

– Op factuur 
Als zakelijke klant kun je gemakkelijk een bestelling plaatsen en deze binnen 14 dagen betalen. Kies tijdens de checkout voor ‘zakelijke klant’ en selecteer vervolgens de betaalmethode ‘op rekening’. De factuur en betaalinstructies vind je in de order bevestigingsmail. 

Vragen?

Als je nog vragen hebt over het betalen van je bestelling bij ons kun je hier even contact op nemen met de klantenservice.